m.b92.net

Pravila korišcenja

Korišcenjem bilo kog dela B92.net/mobilni portala i svih njegovih delova firme "RDP B92 d.o.o." (u nastavku samo B92.net), automatski prihvatate sva aktuelna pravila korišcenja.

Korisnici su dužni da redovno citaju pravila korišcenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korišcenjem B92.net portala, ili bilo kojeg njegovog dela, u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravilima korišcenja, te da su ih razumeli u celosti.

B92.net Portal

Firma "RDP B92 d.o.o." posetiocima u dobroj nameri obezbeduje korišcenje sadržaja B92.net portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržaje B92.net portala, ukoliko ne krše pravila korišcenja.

B92.net portal sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivaca, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posetilaca i linkova na spoljne stranice.

B92.net sadržaje objavljuje u dobroj nameri. Sve sadržaje B92.net portala koristite na vlastitu odgovornost i B92.net se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišcenjem.

Pristup B92.net portalu i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo kog uzrasta.

Autorska prava

B92.net polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašceno korišcenje bilo kog dela portala smatra se kršenjem autorskih prava B92.net portala i podložno je tužbi.

Neovlašceno korišcenje bilo kog dela portala bez dozvole vlasnika autorskih prava (B92.net, partneri, korisnici...) smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Ukoliko smatrate da je B92.net povredio Vaša autorska prava, slucaj ce biti odmah razmotren, a sporni sadržaji bice uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

Linkovi na spoljne stranice

B92.net sadrži linkove na web stranice izvan vlastitog portala.

B92.net linkove objavljuje u dobroj nameri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan portala.

Spoljni saradnici

B92.net štiti privatnost korisnika u najvecoj mogucoj meri.

B92.net se obavezuje da ce u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišcenja portala, te da privatne podatke nece distribuirati, niti prodavati trecoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

B92.net može u skladu sa zakonom prikupljati odredene podatke o korisnicima dobijene tokom korišcenja portala (iskljucivo podaci o racunaru i podaci o Internet provajderu) ili podatke unešene u postupku registracije. Ove podatke B92.net koristi kako bi imao informacije o korisnicima koji ga koriste, te na taj nacin poboljšao portal i njegove sadržaje dodatno usmerio i prilagodio publici koja ga posecuje. Na osnovu tih podataka saznajemo koji su sadržaji najpopularniji medu kojom publikom.

B92.net obavezuje se da prikupljene privatne podatke, poput e-mail adrese, imena i prezimena, nece bez dozvole svakog pojedinacnog korisnika prodavati, niti distribuirati, osim demografskih podataka za grupu korisnika bez odavanja privatnih podataka.

B92.net se obavezuje da ce cuvati privatnost korisnika portala, osim u slucaju teškog kršenja pravila B92.net portala ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

Modifikovanje i promene pravila

B92.net zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje pravila. O važnim promenama i dopunama B92.net može obavestiti korisnike putem e-maila ili objavljivanjem na portalu.

Korišcenjem bilo kog sadržaja na B92.net portalu smatra se da ste upoznati sa najnovijim pravilima.

Vrh
Desktop sajt

B92 © 2018