Život na idiličnom grčkom ostrvu? Samo ako volite mačke

Verovatno da nema osobe koja bar jednom u životu nije “zapretila” bližnjima da će da spakuje kofere i odseli se na neko prelepo grčko ostrvo. Ako ste među onima koji uz to obožavaju i mačke – predstavljamo vam posao iz snova!

Izvor: B92, petmagazine.rs

Subota, 18.08.2018.

10:28

Život na idiličnom grčkom ostrvu? Samo ako volite mačke
Foto: Facebook/Printscreen

Organizacija za brigu i spasavanje mačaka (God’s Little People Cat Rescue) na grčkom ostrvu Siros (Kiklade) objavila je poziv u kojem se navodi da je ovom ostrvu pod hitno potrebna osoba koja će brinuti o 55 maca koje na njemu žive.

Oglas je objavljen na njihovoj fejsbuk stranici, a osim maženja, češkanja, četkanja i hranjenja prelepih maca osoba koja se prihvati ovog divnog posla imaće besplatan smeštaj i platu.

Ako vam i dalje ovaj oglas nije privukao pažnju, valjalo bi da znate da kuća u kojoj će staratelj živeti ima baštu i pogled koji “puca” na prelepo Egejsko more.

Zaposlenje će trajati najmanje šest meseci, počevši od novembra ove godine, a prve dve do tri nedelje su volonterske – kako bi se videlo da li se osoba dobro snašla i kako mačke reaguju na nju. Radno vreme traje četiri sata.

Ako ste oduvek želeli da živite na mirnom grčkom ostrvu, uživate u čarima Egejskog mora, nezaboravnim zalascima sunca, maslinama, vinu i siru, a uz to budete okruženi prelepim i umiljatim mačkama – prijavite se za ovaj posao.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: