Ovi džinovski psi su najbolje dadilje na svetu / VIDEO

Njufaundleri su poznati po staloženosti i smirenosti. Vrlo su poslušni, odani i privrženi vlasniku i veliki su ljubitelji dece.

Izvor: B92

Ponedeljak, 15.01.2018.

08:45

Default images

Kada je pas još mlad, može da se dogodi da zbog njihove razigranosti i veličine slučajno sruše decu (ponekad i odrasle), ali to se sve dešava u igri.

Ova dva velika psa obožavaju svoje male vlasnike. Svaki od njih teži više od sedamdeset kilograma, ali ovi divovi su vrlo nežni i pažljivi kada su u pitanju djeca.

Oni svojim vlasnicima pomažu u odgajanju dece poput pravih dadilja, oko uobičajenih stvari kao što su igranje, uspavljivanje, hranjenje i šetnja.

Ipak, ono što najbolje rade jeste voljenje, jer su puni bezuslovne ljubavi. Decu uče pravim vrednostima - kako biti obazriv, kako steći radne navike, kako biti nesebičan i kako drugima pružati ljubav.

Mnogi naučnici potvrdili su da je odrastanje s ljubimcima dobra stvar i mnogi roditelji su saglasni s njima. Deca i životinje su predivna kombinacija!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: