Srpski glumac u holivudskom blokbasteru / VIDEO

Premijera filma „Deadpool 2“ samo što nije, a najpoznatiji antiheroj već pobira pozitivne ocene svetskih kritičara. Dugo iščekivani nastavak filma „Deadpool“ stiže u domaće bioskope u četvrtak 17. maja, a naš glumac Stefan Kapičić, koji tumači lik Kolosusa u istoimenom filmu, stiže u Beograd direktno sa premijere u Njujorku.

Izvor: B92

Sreda, 16.05.2018.

11:00

Srpski glumac u holivudskom blokbasteru / VIDEO
foto: Privatna arhiva

Stefan Kapičić će se, s prijateljima i porodicom, pokloniti domaćoj publici na specijalnoj projekciji filma 17. maja u 20h u Kombank dvorani. Nakon toga, u subotu 19. maja u 20h biće organizovana i specijalna projekcija filma u bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Center, uoči koje će se Kapičić družiti sa fanovima filma.

„Mislim da imamo nastavak apsoultno dostojan prvog dela, sa mnogo više akcije i smeha. Do sada je kroz najave prikazano vrlo malo konkretne priče, pa ljudi još uvek nemaju pojma šta ih očekuje. A očekuju ih neke stvari koje će nakon premijere postati antologijske“, najavljuje Kapičić.

Glumačku ekipu filma čine Rajan Renolds, Morena Bakarin, Džoš Brolin, Stefan Kapičić, Brajana Hildebrand, T. Dž. Miler, Edi Marsan, Zazi Bits, Lesli Ugams, Karan Soni i Džulijan Denison.

Scenario potpisuju Ret Ris i Pol Vrenik, scenaristi prvog filma „Deadpool“. Rajan Renolds se ovog puta našao i u ulozi koscenariste i producenta filma.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

42 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: