Informativni skup "Prisustvo ustanova kulture Srbije na internetu"

U susret izmenama Zakona o privrednim društvima, jednodnevni informativni skup održaće se u utorak, 25. septembra, od 11 do 14 časova, u sali Fonda umetnosti Biblioteke grada Beograda (Knez Mihailova 56).

Izvor: B92

Ponedeljak, 24.09.2018.

15:36

Informativni skup
Foto: Promo

Predavači su predsednik UO RNIDS-a Vojislav Rodić, predsednik UO Internet-kluba Srbija Mirko S. Marković, rukovodilac Sektora marketinga i komunikacija RNIDS-a
Predrag Milićević, viši savetnik u Kabinetu predsednika Vlade Svetlana Jovanović.

Predmet skupa je upoznavanje sa detaljima primene nove zakonske obaveze registracije elektronske adrese kod APR-a za prijem e-pošte. Skup će obuhvatiti sledeće sadržaje:
  • Značaj nacionalnog domena u promociji digitalizovane građe i procesa digitalizacije kulturnog nasleđa
  • Presek stanja nastupa na Internetu ustanova kulture Srbije 2017.
  • Uloga adrese elektronske pošte internet subjekata
  • Mogućnosti sistemskog korišćenja nacionalnih domena i poddomena u internet nastupu i e-komunikaciji ustanova kulture Srbije
  • Standardizacija prisustva državnih institucija na Internetu


Skup podržava Ministarstvo kulture i informisanja Srbije, Sektor za razvoj digitalne infrastrukture u oblasti kulture i umetnosti Učešće za registrovane posetioce je besplatno. Uputstva o registraciji možete da pronađete na ovom linku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: