"Mama Mia! Idemo ponovo" u bioskopima

Leto je stiglo, a sa njim i nastavak popularnog mjuzikla "Mama Mia! Idemo ponovo".

Izvor: B92

Utorak, 17.07.2018.

10:56

Foto: Promo

Dobre vibracije se vraćaju na veliko platno, a sa njima i potpuno novi ukusi. Deset godina nakon filma "Mama Mia!" koji je zaradio više od 600 miliona dolara širom sveta, vraćamo se na čarobno grčko ostrvo Kalokeri i uz potpuno novu i originalnu muziku zasnovanu na pesmama popularne grupe ABBA.

Ulogu Done i ovoga puta tumačiće jedna od najboljih glumica ikada, dobitnica Oskara, Meril Strip, zajedno sa Džuli Valters kao Rozi i Kristin Baranski u ulozi Tanje.

Amanda Sejfrid i Dominik Kuperi u nastavku su Sofi i Skaj, dok se Pirs Brosnan, Stelan Skarsgard i oskarovac Kolin Firt vraćaju ulogama potencijalnih Sofinih očeva, Sema, Bila i Herija. Radnja filma nas vraća nazad kroz vreme kako bismo videli na koji način su se gradili odnosi među likovima kakvi su danas.

Pokloni, koktel dobrodošlice i posluženje za sve posetioce, očekuju vas na Ladies night događaju u četvrtak 19. jula od 20 sati svim bioskopima Cineplexx-a.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: