Partibrejkers, E-Play, Obojeni program i Lollobrigida na Beer Festu

Ovogodišnji 16. Belgrade Beer Fest, osim najraznovrsnije i najbogatije pivske ponude, za brojne poklonike dobrog zvuka priprema i raznovrstan muzički program koji će biti održan na čak tri bine "pivskog grada" na Ušću, od 15. do 19 avgusta, najavili su organizatori.

Izvor: B92

Četvrtak, 24.05.2018.

10:55

Partibrejkers, E-Play, Obojeni program i Lollobrigida na Beer Festu
Foto: Thinkstock / ilustracija

Zvezde prve večeri na glavnoj bini biće omiljeni domaći rok sastav Partibrejkers, koji na najvećem beogradskom festivalu nastupa posle pet godina.

Bend je osnovan 1982. godine, a energičnom rokenrol svirkom i autentičnim nastupom još pri prvom pojavljivanju, pokazali su da su grupa koji će ostaviti neizbrisiv trag na balkanskoj muzičkoj sceni.

Posle 36 godina karijere, upornosti, doslednosti, bez ikakvih kalkulacija i podilaženja publici, potpuno iskrene vizije za svoje fanove, sa punim pravom nose nezvaničnu titulu "kraljeva srpskog rokenrola".

Drugog dana festivala nastupiće hrvatsko-srpski elektro-pop bend Lollobrigida predvođen energičnom Idom Preste.

Ljubitelji alternativnog benda E-Play moći će da uživaju u njihovom novom materijalu, ali i starim hitovima u subotu 18. avgusta.

Bendu koji iza sebe ima dugu listu samostalnih i festivalskih svirki, ovo će biti četvrti nastup na Beer Festu.

Treće noći Belgrade Beer Festa na Alternative stage, nastupiće novosadski rok bend autentičnog muzičkog izraza Obojeni program.

Osim dobre muzike, najveći pivsko-muzički festival u ovom delu Evrope, 16. Belgrade Beer Fest, ljubiteljima dobre zabave i ovog leta ponudiće zagarantovan provod tokom pet festivalskih dana uz besplatan ulaz.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: