Umro Vern Trojer, zvezda filma "Ostin pauers"

Glumac Vern Trojer, poznatiji kao Mini Mi u filmu "Ostin pauers", umro je u 50. godini, piše Dejli mejl.

Izvor: B92

Subota, 21.04.2018.

22:40

Umro Vern Trojer, zvezda filma
Foto: Gettyimages

U saopštenju objavljenom na njegovom Fejsbuk profilu u subotu navodi se da je Trojer prošle nedelje primljen u bolnicu u alkoholisanom i suicidnom stanju, i da je već patio od depresije i alkoholizma.

"Sa velikom tugom i izuzetno teška srca vas obaveštavamo da je Vern danas preminuo", piše u saopštenju. "Bio je izuzetno brižna osoba. Želeo je svakoga da nasmeje i usreći. Kad god je nekome bila potrebna pomoć, učinio bi sve što je u njegovoj moći da pomogne. Inspirisao je ljude oko sebe svojim unutrašnjim žarom, odlučnošću i svojim stavom", dodaje se.

Trojerova smrt usledila je godinu dana nakon što se odlučio na rehabilitaciju kako bi se oporavio od prekomernog konzumiranja alkohola, piše TMZ.

"Vern je bio veliki borac kada je reč o njegovim ličnim bitkama. Tokom godina se borio i pobeđivao, borio i pobeđivao, borio, i opet pobeđivao, ali ovog puta bilo je previše", navodi se u saopštenju.

Trojer je bio specifičan zbog svoje visine od 81 centimetar, zbog koje su ga mnogi obožavali.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: