U Bugarskoj uhapšen vođa Kavačkog klana

Uprava crnogorske policije je saopštila da je u Bugarskoj uhapšen Predrag Knežević (42).

Izvor: Beta

Sreda, 19.09.2018.

22:20

U Bugarskoj uhapšen vođa Kavačkog klana
Ilustracija: Freeimages.com

On slovi za jednog od vođa "Kavačkog klana".

U policijskom saopštenju se navodi da je Knežević imao lažna portugalska dokumenta na ime "Branco Daniel". Intenzivnom komunikacijom NCB Interpol Sofija i NCB Interpol Podgorica nesporno je utvrđeno da se radi o Predragu Kneževiću. Za Kneževićem se traga po međunarodnoj poternici NCB Interpol Podgorica, raspisanoj na osnovu naredbe Osnovnog suda u Kotoru, radi izvršenja kazne zatvora u trajanju od jedne godine, izrečene zbog krivičnog dela ubistva u pokušaju. Kako je saopšteno, odmah po raspisivanju poternice, u saradanji sa policijskim službama više zemalja, utvrđeno da se Predrag Knežević, korišćenjem više lažnih identita, krio u nekoliko zemalja Evropske unije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: