Đorđević: Vlada nije u "leru", atmosfera je radna

Ministar za rad Zoran Đorđević izjavio da vlada nije na 'leru' zbog najavljene rekonstrukcije i da je premijerka Ana Brnabić zadovoljna radom vlade.

Izvor: B92

Četvrtak, 24.05.2018.

11:05

Đorđević: Vlada nije u
Screenshot/TV Prva

Na pitanje da prokomentariše to što je jedan član vlade rekao da je vlada 'na leru' zbog rekonstrukcije zato što svi izbegavaju da povlače neke poteze jer se plaše da bi mogli da budu smenjeni, Đorđević je za TV Prva rekao da to nije tačno i da je atmosfera u vladi radna.

"Nije baš tako, vidite šta sve radimo, ne znam ko je to rekao, ali atmosfera u vladi je radna. Dosta radimo, imamo dosta sastanaka i sa predsednicom vlade juče, na radnim grupama", kazao je ministar.

Na pitanje da li Brnabić pominje rekonstrukciju vlade, kazao je da ne. "Ne, bio je upravo sastanak radnih grupa u vladi, to je akcioni plan vlade i premijerka je prošla kroz sve ono što smo planirali i gde smo stigli, da li imamo problema i bili su prisutni i svi ministri koji su vodje radnih grupa. Vidimo da taj plan ide kako treba. Rekla je juče da je zadovoljna kako i u kom pravcu ide odnosno kako se sve ono što smo planirali i sprovodi", naglasio je Đorđević.

Potpredsednik vlade i ministar za trgovinu Rasim Ljajić je ranije izjavio za Prvu da kada god se govori o rekonstrukciji vlade 'administracija radi na leru'.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: