Vujović: Ko zaista ide u dvor i kakva je "dedinjska elita"

Predsednica opštine Savski venac Irena Vujović u "Direktno sa Filipom" govori o temi koja je u javnosti skrajnuta.

Izvor: B92

Ponedeljak, 16.04.2018.

15:14

Vujović: Ko zaista ide u dvor i kakva je

Izbor novog prvog čoveka prestonice pao je u senku podignutih tenzija oko Kosova i Metohije, ali se bliže rokovi u kojima bi martovski izbori trebalo da dobiju epilog.

Irena Vujović, koju mnogi vide u fotelji namenjenoj prvoj gradonačelnici posle Radmile Hrustanović, sa Filipom Čukanovićem govori o tome kakve su njene želje, kolike su njene šanse, ali i šanse drugih...

Osim o pozicijama u Starom dvoru, sagovornica Filipa Čukanovića govori i o tome da li je o tim pozicijama razgovarala sa predsednikom Srbije i SNS Aleksandrom Vučićem, o svom svakodnevnom poslu, kao i o borbi sa "elitom" i moćnim ljudima u elitnom kraju Beograda...

Pogledajte "Direktno sa Filipom":

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: