Više od 200 putnika na kruzeru obolelo od stomačnog virusa

Oko 220 putnika na kruzeru, koji se nalazio na petodnevnom krstarenju Karipskim morem, obolelo je od stomačne bolesti tokom protekle nedelje.

Izvor: B92

Subota, 16.12.2017.

20:02

Više od 200 putnika na kruzeru obolelo od stomačnog virusa
Ilustracija: GettyImages

"Tokom nedelje, prijavljeno je 220 slučajeva gastrointestinalne bolesti, što predstavlja 4, 86 odsto od ukupno 5.547 gostiju i članova posade na brodu", navodi se u saopštenju kompanije Rojal Karibijan (Royal Caribbean) iz Majamija za ABC.

Lokalni mediji prenose da se kruzer vratio na Floridu, koji je u ponedeljak krenuo ka Haitiju i Jamajki.

U saopštenju Rojal Karibijan, koje je ABC objavio pre povratka kruzera na Floridu, navodi se da će doktori na brodu te kompanije pružiti pomoć onima koji su se razboleli i da se preduzimaju koraci poput intenzivnih sanitarnih procedura kako bi se minimalizovao rizik od bilo kakvih daljlih problema.

Kompanija dodaje da će brod biti podrvgnut dodatnim procedurama čišćenja pre nego što krene na naredno putovanje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: