PSG: Izabrana četiri nova člana Predsedništva

Rade Veljanovski, Ana Janković Jovanović, Zoran Hamović i Rade Mirić izabrani su za nove članove Predsedništva Pokreta slobodnih građana.

Izvor: Beta

Subota, 16.12.2017.

19:08

PSG: Izabrana četiri nova člana Predsedništva

Oni su, kako je navedeno iz PSG, izabrani na današnjoj Drugoj vanrednoj Skupštini pokreta na kojoj je usvojena Politička platforma za predstojeće izbore.

Predsednik Pokreta Saša Janković predstavio je poverenicima i osnivačima Političku platformu za predstojeće lokalne izbore u Beogradu.

Janković je novinarima posle uvodnog dela vanredne skupštine PSG najavio da će sutra razgovarati s bivšim gradonačelnikom i bivšim predsednikom Demokratske stranke Draganom Đilasom o svim modalitetima saradnje na beogradskim izborima.

Janković je kazao da očekuje da će Đilas biti kandidat grupe gradjana koja će biti formirana, a koja će predstavljati "demokratski blok" koji će okupiti one koji žele slobodan Beograd i slobodnu Srbiju".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusi pogodili francusku Legiju stranaca?

Ruske oružane snage su pogodile lokaciju francuskih plaćenika u Slavjansku, koju kontrolišu Oružane snage Ukrajine, rekao je za RIA Novosti koordinator Nikolajevskog okruga Sergej Lebedev, pozivajući se na kolege.

9:52

15.4.2024.

1 d

Podeli: