SNS: Đilas, Šapić, Janković i Jeremić žele da pljačkaju

Jedini cilj pripadnika opozicije na beogradskim izborima jeste "još jedno pljačkanje Beograda i dug od 1,2 milijarde evra", saopšteno je iz SNS.

Izvor: B92

Subota, 16.12.2017.

17:05

SNS: Đilas, Šapić, Janković i Jeremić žele da pljačkaju

Kako navode, to se odnosi na "Đilasa, Šapića, Jankovića i Jeremića, a pod palicom Miškovića".

Osim toga, oni ističu da ti pripadnici opozicije “žele da opljačkaju Beograd kako bi mogli da se bahate po skupim gliserima i da se grče po luksuznim hotelima u centru Beča”.

"Nažalost, u prethodnim godinama, kada su upravljali Beogradom, pokazali su da nisu kadri da se staraju o investicijama, komunalnom uređenju grada, niti su umeli da brinu o novom zapošljavanju Beograđana, kao ni o privlačenju stranih investicija", navodi se u saopštenju Gradskog odbora SNS, prenosi državna agencija Tanjug.

Iz SNS navode da je “loša vlast Đilasa, Šapića i Šutanovca obeležena brojnim korupcionaškim aferama i bogaćenjem ljudi iz vrha tadašnje gradske vlasti”.

“Građani ne žele povratak na vlast onih političara koji su loše upravljali našim gradom, a dobro ličnim finansijama, već žele da svoje poverenje i podršku pruže onima koji su spremni, da zajedno sa građanima, donose odluke koje će omogućiti da svi građani Beograda žive bolje”, ističu iz SNS.

Bivši gradonačelnik Beograda i nekadašnji prvi čovek Demokratske stranke Dragan Đilas najavio je da će se kandidovati na izborima u Beogradu, a podršku Đilasu najavio je Pokret slobodnih građana Saše Jankovića.

Iz Narodne stranke Vuka Jeremića saopšteno je da će nastaviti razgovore "sa svim pravim opozicionim akterima oko programa za Beograd, pa tako i sa Draganom Đilasom", kao i da se zalažu za jedinstvenu listu opozicije na beogradskim izborima.

Osim toga, oni su naveli da će odluka o tome da li će podržati Đilasovu kandidaturu biti doneta "u narednih sedam dana".

"Nismo odlučili koga ćemo podržati, voleli bismo da zajednička lista opozicije bude što šira i da bude zajednički kandidat. Odluka će biti doneta u demokratskoj proceduri i u skladu sa Statutom Narodne stranke", rekao je lider te stranke Vuk Jeremić.

Demokratska stranka je navela da će imati svog kandidata, a Liberalno-demokratska partija da neće podržati Đilasovu kandidaturu "jer nisu istomišljenici", dok je predsednik Opštine Novi Beograd Aleksandar Šapić najavio je da će i on biti kandidat za gradonačelnika.

Beogradski izbori trebalo bi najkasnije da budu održani najkasnije u martu, a predsednik Srbije i lider SNS Aleksandar Vučić izjavio je da uz njih neće biti održani parlamentarni, kako se ranije spekulisalo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: