Stefanović: Radimo na tome ko je pretio Vučiću

Ministarstvo unutrašnjih poslova radi na identifikaciji osobe koja je pretila Vučiću, izjavio je ministar policije Nebojša Stefanović.

Izvor: Tanjug

Subota, 16.12.2017.

16:27

Stefanović: Radimo na tome ko je pretio Vučiću
Foto: Tanjug / Rade Preliæ

Kako navodi, MUP je obavestio nadležno tužilaštvo i srpska policija "u saradnji sa partnerskim službama" radi na identifikaciji osobe.

Stefanović ističe da će Ministarstvo unutrašnjih poslova “preduzeti sve neophodne mere da osigura bezbednost predsednika Srbije”.

"Hrvatska dijaspora očigledno poznaje samo politiku mržnje i želi da oživi ustašku ideologiju koja je danas često prisutna i u samoj Hrvatskoj. Svakako nas neće uplašiti pretnjama da spremaju novu Oluju i Bljesak jer, kao što je i predsednik Vučić već rekao, Srbija tako nešto više nikada neće dozvoliti", rekao je Stefanović za državnu agenciju Tanjug.

Prema pisanju “Blica”, predsedniku Vučiću u petak je stiglo preteće pismo iz Hanovera potpisano sa "Pavelićevi križari, ustaški gerilci".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: