m.b92.net

Najčešća pitanja

Kako mogu da dodam u bookmarks B92 Mobilni?

Na ovaj način možete čuvati vaše omiljene sajtove kako biste im kasnije brže pristupili. Dok koristite B92 Mobilni možete ovo uraditi na sledeći način: izaberite 'Bookmark', 'Add bookmark' ili 'Favourites' opciju sa menija vašeg telefona, kako biste direktno otišli na B92 Mobilni. Ako vam je potrebna dalja pomoć, pogledajte uputstvo za korišćenje vašeg aparata.

Na kojoj adresi mogu da nađem B92 Mobilni?

www.b92.net/mobilni. Sačuvajte ovu adresu u 'Bookmarks/Favourites' folderu kako ne biste morali svaki put da je unosite.

Koja je cena korišćenja B92 Mobilni sajta?

B92 ne naplaćuje WAP/ GPRS sadržaje, već operater. U zavisnosti od politike operatera, oni mogu naplaćivati po vremenu provedenom onlajn ili prema količini podataka koje ste primili koristeći ovu uslugu. Kontaktirajte vašeg operatera kako biste saznali tačnu cenu i način na koji naplaćuje WAP/GPRS usluge.

Mogu li da biram da li da se na ekranu mog telefona pojavljuju odnosno ne pojavljuju slike?

Da, možete, pod uslovom da B92 Mobilni može da ustanovi da li vaš telefon može da prikazuje slike (opet, proveriti tip i opcije na telefonu).

Bez slika

Ukoliko B92 Mobilni ne prikazuje slike na vašem telefonu, a vi to želite, molimo vas da nas kontaktirate sa detaljnim opisom vašeg telefona (marka telefona, tip internet veze i sl.)

Kako da kontaktiram B92

B92 je zahvalan na svakoj vrsti kontakta i predloga korisnika naših usluga. Ipak, imajte na umu da ne možemo da odgovorimo na svaki predlog koji dobijemo.

Šaljite svoje predloge na www.b92.net/mobilni/kontakt.php

Molimo imajte na umu da je ova adresa rezervisana samo za predloge za B92 Mobilni i u vezi sa sadržajima uređenim za mobilne aparate i da B92 ne može da odgovori na svaki predlog ili komentar koji dobije.

Vrh
Desktop sajt

B92 © 2018