"Husein bio u pogođenoj zgradi, poginuo njegov sin"

Izvor: B92

Petak, 21.03.2003.

11:19

Default images
Prema najnovijim saznanjima obaveštajnih službi, irački predsednik Sadam Husein bio je u zgradi koja je u četvrtak pogođena navođenim projektilima. Neimenovan američki zvaničnik rekao je "Vašington tajmsu" da nema sumnje da je Sadam Husein bio na sastanku sa iračkim rukovodstvom i vojnim komandantima u vreme udara 2 projektila ispaljena sa borbenog aviona F-117. Na sastanku su bili i njegovi sinovi Udaj i Kasai. Prema istom izvoru, pitanje je da li je Sadam Husein napustio zgradu 30 minuta pre udara ili je ostao u zgradi. U američkim obaveštajnim izveštajima se navodi da je stariji sin iračkog predsednika Udaj Husein poginuo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: