"Ako ja radim 16h, i vi ćete, neće biti praznika i vikenda"

Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić objasnio je kako se on vodi onom “da je poverenje dobro, a kontrola još bolja”.

Izvor: Veèernji list, Stela Lechpammer

Ponedeljak, 16.04.2018.

12:31

Foto: Thinkstock

On je obišao nekoliko zagrebačkih reciklažnih dvorišta i zelenih ostrva, a svojim saradnicima je poručio da pripreme sportsku obuću jer će više puta ove godine prekontrolisati baš sve u gradu, piše Večernji list.

"Ne očekujem da ću biti zadovoljan i nisam zadovoljan viđenim, ali siguran sam da će se to do iduće godine promeniti", rekao je Bandić.

"Kao prvo, mora se raditi više. Ako ja mogu da radim 16 sati dnevno, mogu i oni. Neće biti ni praznika, ni petka, ni subote, ni nedelje. Radiće se onoliko koliko bude trebalo i koliko ljudi budu tražili. A njih ćemo anketirati da vidimo šta i kako tačno žele", najavio je gradonačelnik i poručio radnicima Čistoće da ne treba da se trude da budu Jusein Bolt.

"Nije pražnjenje kontejnera neka trka pa da ga na brzinu dignu, vrate i ostave okolo nered. To sve treba lepo da se očisti", kazao je Bandić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: