Udar na Montenegro erlajns: Nemci će ih "ugasiti"?

Nemački TUI i njegove avio-filijale pokreću sedam novih linija iz Velike Britanije, Francuske i Holandije za Crnu Goru od narednog leta.

Izvor: cdm.me

Nedelja, 17.12.2017.

15:33

Udar na Montenegro erlajns: Nemci će ih
Foto: Getty images

Radi se o letovima s pariskog aerodroma Šarl de Gol, Liona i Nantesa za Podgoricu. Osim toga, stiže i novi let na relaciji Eindhoven-Tivat.

TUIfly krenuće s letovima od Pariza za Podgoricu 22. aprila, i tu direktno udara na Montenegro erlajns..

Prema Podgorici će leteti jednom nedeljno sve do 14. oktobra. Letovi iz Liona kreću 12. maja a trajaće do 13. oktobra a jednom nedeljno leteće se i na relaciji Nantes-Podgorica i ti će letovi trajati do 11. oktobra.

TUI najavljuje da će uvesti i dodatne linije prema Crnoj Gori u bliskoj budućnosti, i to iz Belgije, Holandije, Skandinavije, Rusije i Poljske.

Letovi TUfly kompanije i turistički aranžmani za Podgoricu i obalu predstavljaju prvo veliko širenje ove kompanije u Crnoj Gori nakon raspada Jugoslavije.

Podsetimo, Montenegro erlajns je zapao u krizu, a pretilo mu je i potpuno gašenje. Kako navode crnogorski mediji, zatvaranje MA ili njegov odlazak u stečaj proizveo direktnu štetu i kompaniji i državnom budžetu, koja bi iznosila više desetina miliona evra, te da je neophodno očuvati nacionalnu aviokompaniju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: