Zavirite u novi Mercedes GLE FOTO

"Špijunske" fotografije otkrivaju da će sledeća generacija Mercedesovog SUV-a imati znatno drugačiju unutrašnjost u odnosu na aktuelni model.

Izvor: B92

Četvrtak, 16.08.2018.

11:11

Zavirite u novi Mercedes GLE FOTO
Foto: CarNewsChina

Na fotografijama koje je objavio sajt CarNewsChina, a koje prikazuju enterijer novog GLE, vidi se dvostruki, asimetrično pozicioniran digitalni displej MBUX mutlimedijalnog sistema na komandnoj tabli, ispod koga su smeštena četiri pravougaona otvora za ventilaciju.
Foto: CarNewsChina
Mercedes GLE imaće trokraki multifunkcionalni volan, a među novinama su dva rukohvata na centralnoj konzoli, između sedišta vozača i suvozača gde se nalazi i tačped za upravljanje funkcijama i sadržajima multimedijalnog uređaja.
Foto: CarNewsChina
Primerak čija je unutrašnjost prikazana na fotografijama ima bogat paket opreme koji uključuje i premijum audio-sistem, bežični punjač za samtrfon i tablet, kožni paket, pa čak i elektropodesiva zadnja sedišta.
Foto: CarNewsChina
Mercedes se za sada nije zvanično oglašavao oko datuma premijere nove generacije modela GLE, ali spekuliše se da bi to moglo da se dogodi početkom oktobra, na predstojećem sajmu automobila u Parizu.
Foto: CarNewsChina
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: