Nove fotografije BMW-a Z4 uoči svetske premijere

Na prvim zvaničnim fotografijama vidi se verzija Z4 M40i za koju se navodi da ima motor od oko 385 ks.

Izvor: B92

Četvrtak, 16.08.2018.

09:00

Nove fotografije BMW-a Z4 uoči svetske premijere

Posle nezvaničnih, pojavile su se i fabričke fotografije BMW-ovog novog roudstera, a sada smo u prilici i da zavirimo u kokpit novog Z4.

Kao i na prethodnim snimcima, i ovog puta uslikana je najsnažnija verzija M40i, ali s obzirom da su u pitanju zvanične fotografije, automobil izgleda znatno ubedljivije.
Zadnji deo BMW-a Z4 M40i krase izdužene, tanke svetlosne grupe, integrisani spojer na završetku poklopca prtljažnika, bočni otvori za vazduh u braniku i difuzor sa dve izduvne cevi trapezodinog oblika.

Za razliku od primerka sa fotografija koje su "procurile" tokom prethodnog vikenda, na kome su ukrasni elementi i alu felne automobila crni, završna obrada točkova i drugih stilskih detalja ovog BMW-a Z4 je u metalik boji.
Enterijer je dizajniran u sportskom, minimalističkom stilu, a u kabini dominira veliki ekran iDrive multimedijalnog sistema ispod koga se nalaze centralni ventilacioni otvori.

Novi Z4, barem u ovoj verziji, ima digitalnu instrument tablu.
BMW Z4 biće dostupan sa raznovrsnom ponudom motora, a M40i verziju pogoni šestocilindarski 3.0 twin-turbo benzinac sa oko 385 konjskih snaga.

Najmoćniji Z4 biće opremljen spuštenim sportskim oslanjanjem i elektronski kontrolisanim amortizerima. BMW je najavio i da će ovaj automobil imati visokoperformansne kočnice kao i zaključavanje zadnjeg diferencijala.

Svetska premijera novog Z4 održaće se 23. avgusta, u kalifornijskom Pebl Biču.
.
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: