Days Gone 2 peticija je prešla gotovo 80.000 potpisa

Uprkos činjenici da je mogući nastavak originalne hit igre Days Gone ugašen, skoro 80.000 obožavalaca je poptisalo peticiju da se Days Gone 2 dogodi. Reagovao je čak i direktor igre, koji podržava celu priču, međutim i dalje je neizvesno da li će do nastavka doći.

Izvor: GameRant

Ponedeljak, 26.04.2021.

17:55

Days Gone 2 peticija je prešla gotovo 80.000 potpisa
Foto: shutterstock.com

Ranije ovog meseca, Sony je odbio nameru za mogući nastavak akcione horor igre Days Gone, što je uznemirilo više od nekoliko obožavalaca. Zapravo, ogorčenje nije zamrlo jer je nedavno pokrenuta peticija na Change.org koja je već stekla ogromnu podršku zajednice.

Od objavljivanja ovog članka, peticija koja traži da se napravi igra Gone 2, brzo je dostigla 82.000 potpisa, a cilj je 150.000 potpisa za koje se nadaju da će uskoro biti dostignuti. Na stranici peticije se moli Sony da razmotri izradu nastavka, a to se potkrepljuje komentarom da postoje "milioni ljudi" koji to žele i da kompanija zbog toga ne bi trebalo da "gasi projekat".

Peticija je privukla čak i pažnju direktora igre Jeffa Rossa. Izražavajući oduševljenje što postaje jedna od glavnih peticija na celoj web lokaciji, on je pozvao druge ljude da uskoče i dodaju svoj potpis. Za sada ipak, nema izgleda da će Days Gone 2 ugledati svetlost dana. Neki navode da je to zbog mešovite ocene koju je igra dobila. Međutim, kreatori pozivaju Sony da ne vjeruje previše u rezultate poput onih na sajtu Metacritics, za koje tvrde da mogu stvoriti ili razbiti potencijalne buduće projekte u zavisnosti od ukupnih rezultata.

Bez obzira da li je to tačno ili ne, biće zanimljivo videti da li će doći do bilo kakve promene ili reakcije, ako i nakon što peticija dostigne svoj predviđeni cilj. Days Gone je sada dostupan na PS4, a izlazi 18. maja 2021. na računaru. Do tada, u videu ispod pogledajte razlike među verzijama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

23 h

Podeli: