Skočilo korišćenje Microsoft Teams-a na 145 miliona dnevno aktivnih korisnika

Ovo je još jedno povećanje od 26 procenata otkako je Microsoft otkrio da je upotreba Teams-a tokom pandemije skočila na 115 miliona aktivnih korisnika dnevno u oktobru 2020.

Izvor: The Verge

Sreda, 28.04.2021.

18:30

Skočilo korišćenje Microsoft Teams-a na 145 miliona dnevno aktivnih korisnika
Foto: shutterstock.com

Da bi se cifra od 145 miliona stavila u perspektivu, trebalo bi reći da je na početku pandemije Microsoft imao oko 32 miliona aktivnih korisnika dnevno Microsoft Teams-a. Ta cifra je za nekoliko nedelja skočiila na 75 miliona, a ovi brojevi su se više nego udvostručili čak i od ranih dana pandemije. To je zaista impresivan rast

Kao i uvek, teško je upoređivati sa suparničkim servisima. Mada prema nekim podacima, Google Meet ima više od 100 miliona korisnika, a Zoom neprikosnovenih 300 miliona dnevno. To su zaista impresivne brojke. Slack je otkrio da je tokom početka pandemije prošle godine imao 12,5 miliona istovremenih korisnika, ali kompanija se od tada klonila objavljivanja svakodnevnog broja aktivnih korisnika.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: