Pao plafon u vrtiću u Zrenjaninu – hitno poslata nadležna služba

Zbog prokišnjavanja, pao je plafon u vrtiću "Leptirić" i dve prostorije neće biti za upotrebu, saopštio je gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura.

Izvor: B92.net

Petak, 19.05.2023.

09:42

Pao plafon u vrtiću u Zrenjaninu – hitno poslata nadležna služba
Ilustracija/Foto: Kira_Yan/Shutterstock

Gradonačelnik je na svom zvaničnom Fejsbuk nalogu naveo da je hitno poslata nadležna služba da predloži mogućnosti za sanaciju.

"Oštećen je i krov na ambulanti u Melencima, za koji ćemo, takođe, da napravimo plan za hitnu popravku. U školama nije bilo većih problema", naglasio je Salapura.

Vatrogasci su intervenisali na 15 lokacija i tom prilikom su pumpama crpili vodu iz podruma uglavnom u individualnim objektima.

"Tokom svih ovih problema koji su nas zadesili nije bilo povređenih građana, a gradske službe su pojačale rad kako bi se što pre život grada vratio u normalu", napisao je gradonačelnik Zrenjanina.

Prema podacima koje je saopštio, u sredu je palo 80 litara kiše po kvadratnom metru, a najveća količina je bila između 18 i 19 časova, što kišna kanalizacija nije mogla da primi. Zato su bile poplavljene raskrisnice u ulicama Cara Dušana, Gundulićevoj, Laze Kostića, na Bagljašu i na još nekim lokacijama.

Na teren su odmah izašle dežurne službe JKP "Vodovod i kanalizacija", JKP "Čistoća i zelenilo", Odeljenja inspekcija i Odeljenja komunalne milicije, odbrane, vanrednih situacija i zajedničkih poslova Gradske uprave Zrenjanin, kao i ekipe Vatrogasno spasilačkog bataljona Zrenjanin.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: