Zrenjanin od prodaje zemljišta prihodovao 35 miliona dinara

Zrenjanin je na prodaji zemljišta, koji je oglašen u aprilu ove godine, prihodovao 35 miliona dinara, izjavio je danas gradonačelnik Simo Salapura.

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 28.06.2021.

14:03

Zrenjanin od prodaje zemljišta prihodovao 35 miliona dinara
Foto: Depositphotos/Pakhnyushchyy

Na sednici Gradskog veća, gradonačelnik je kazao da je danas formalno završena prodaja građevinskog zemljišta u industrijskim zonama i zemljišta za stambenu izgradnju.

"Danas smo prihodovali ukupno 35 miliona dinara na osnovu pristiglih ponuda. Moram da istaknem da je bio veći broj ponuda u odnosu na prethodne godine, kako za parcele za koje su bili zainteresovani investitori, ali i za parcele namenjene za stambenu izgradnju", rekao je on, a objavljeno na gradskom sajtu.

Gradonačelnik je rekao i da veliki broj ponuda oslikava veliku zainteresovanost investitora da Zrenajnin ide u dobrom pravcu kada je u pitanju privredni razvoj.

Kaže da će se grad u narednom periodu truditi da se raspoloživo zemljište za koje imaju upite investitora privede nameni i proda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Hitna pomoć se seli na novu lokaciju MAPA

Hitna pomoć treba da bude u delu grada gde je dobra saobraćajna komunikacija, dobar prostor za parking i takva jedna parcela je na prostoru ispod Stop šopa prema DIS-u, kaže direktor UKC Niš prof. dr Zoran Perišić.

8:33

27.3.2024.

1 d

Podeli: