U Zrenjaninu novac od rebalansa ide za investicije – evo šta je u planu

Gradsko veće Zrenjanina usvojilo je odluku o rebalansu budžeta za ovu godinu čime je gradska kasa uvećana za 4,6 odsto a dodatni novac će prema rečima gradonačelnika Sima Salapure najvećim delom biti upotrebljen za nastavak investicionih radova, objavljeno je na gradskom sajtu.

Izvor: Tanjug

Petak, 02.09.2022.

15:17

U Zrenjaninu novac od rebalansa ide za investicije – evo šta je u planu
Foto: Shutterstock/Roman023_photography

Salapura je naveo da će se raditi na unapređenju vodonasbdevanjau gradu, pre svega na završetku radova na vodovodnoj mreži u naselju Ruža Šulman.

Istakao je da se planira i izgradnja eko-česama u selima kao i da će se udruženim sredstvima Grada Zrenjanina i od mesnih samodoprinosa nastaviti izgradnja kanalizacione mreže u Kleku, Elemiru i Lazarevu.

"Pored toga, priprema se projektno-tehnička dokumentacija za izgradnju kanalizacije u Aradcu i Perlezu. Ovim predlogom odluke utvrdili smo i dodatna sredstva za unapređenje sistema grejanja u pet osnovnih škola", rekao je Salapura.

Dodao je da je reč o postavljanju kotlova i prelasku sa čvrstog energenta na gas, kao i zameni kotlova u određenim školama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: