Zrenjanin pozvao banke da kreditiraju nabavku opreme za poljoprivredna gazdinstva

Grad Zrenjanin raspisao je Javni poziv bankama zainteresovanim za kratkoročno kreditiranje registrovanih poljoprivrednih gazdinastava na teritoriji grada Zrenjanina, uz učešće grada u subvencionisanju naknade obrade kredita i kamate za nabavku obrtnih sredstava i nabavku nove poljoprivredne mehanizacije i opreme.

Izvor: B92

Utorak, 21.06.2022.

15:00

Zrenjanin pozvao banke da kreditiraju nabavku opreme za poljoprivredna gazdinstva
Foto: Shutterstock/lovelyday12

Kako je navedeno na sajtu grada, javni poziv upućuje se bankama koje su zainteresovane da kratkoročno kreditiraju na period od 12 meseci registrovana poljoprivredna gazdinastva na teritoriji grada Zrenjanina. Sredstva kojima će grad sunbvencionisati celokupnu naknadu i kamatu na dodeljene kredite iznosi 5 miliona dinara i obezbeđena su odlukom o budžetu grada Zrenjanina za 2022. godinu. Isplata subvencionisane naknade i kamate vršiće se po dospeću, a prema redosledu podnošenja zahveta za dodelu kredita. Rok za podnošenje ponuda je 8 dana od dana objavljivanja, a tekst javnog poziva objavljen je na sajtu grada u delu Konkursi i oglasi, piše eKapija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: