Zrenjanin - Društvo - B92 Lokal

Vulin sa gradonačelnikom Zrenjanina: "Cilj zaštita i bezbednost građana"

Lokalna samouprava i policijska uprava su na istom zadatku, sa istim ciljem, a to je zaštita i bezbednost građana, poručio je danas ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin u Zrenjaninu.

Izvor: Tanjug Zrenjanin
Podeli
Foto: Depositphotos/ia__64
Foto: Depositphotos/ia__64

Vulin je, u okviru posete Policijskoj upravi Zrenjanin održao i radni sastanak sa gradonačelnikom Zrenjanina Simom Salapurom, članovima Saveta za bezbednost saobraćaja i predstavnicima PU u Zrenjaninu, saopštio je MUP.

Ministar je zahvalio lokalnoj samoupravi i gradonačelniku na dobroj i temeljnoj saradnji sa Policijskom upravom.

"Sigurne i mirne ulice u Zrenjaninu nisu samo cilj pripadnika ove policijske uprave, već i lokalne samouprave, a o tome svedoči dobra i temeljna saradnja između policije i lokalne samouprave u ovom gradu", rekao je Vulin.

On je zahvalio nadležnima u PU Zrenjanin što su, kaže, prepoznali potrebe policije i pomogli im prilikom nabavke opreme za kontrolu narkotika kod učesnika u saobraćaju.

"Bezbednost i sigurnost građana u saobraćaju su naš zajednički zadatak i cilj", rekao je Vulin.

Gradonačelnik Zrenjanina je takođe pohvalio saradnju pripadnika policije i lokalne samouprave i dodao da su u proteklom periodu zajednički organizovali niz akcija koje se tiču povećanja bezbednosti građana u saobraćaju.

"I pripadnici policije i lokalna samouprava u Zrenjaninu čine sve da građani budu bezbedni i sigurni", poručio je Salapura.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.