U Zrenjaninu se intenzivno radi na saobraćajnicama i tokom novembra

Putari nastavljaju s intenzivnim radovima i u novembru, s obzirom da povoljni vremenski uslovi to dozvoljavaju.

Izvor: B92.net

Ponedeljak, 14.11.2022.

10:59

U Zrenjaninu se intenzivno radi na saobraćajnicama i tokom novembra
Foto: Grad Zrenjanin

Uz radove na tri lokacije na državnom putu I-B reda, između Žitnog trga u Zrenjaninu i raskrsnice s putem ka Orlovatu/Lukićevu, u toku su i radovi na rehabilitaciji kompletne trase ranije izgrađene obilaznice oko Zrenjanina, ukupne dužine 4,9 kilometara, piše grad Zrenjanin.

Radovi obuhvataju sva tri kraka i pet kružnih raskrsnica, zamenu dotrajalog asfaltnog sloja i ojačanje i uređenje bankina, a njihovim završetkom ranije izgrađeni deo obilaznice oko Zrenjanina biće istog kvaliteta kao novootvorena deonica od Mihajlovačkog do Temišvarskog druma.
Foto: Grad Zrenjanin
Završene su deonice od kružne raskrsnice na Bagljašu ka starom aradačkom drumu do kružne raskrsnice u Železničkoj ulici (kod pogona “Fulgara”) i od te lokacije do naredne kružne raskrsnice u Ulici Žarka Zrenjanina.

Na ovim delovima obilaznice ponovo je uspostavljen saobraćaj, a trenutno su u toku završni radovi na trećem kraku, između Ulice Žarka Zrenjanina i Mihajlovačkog druma i on je zatvoren za saobraćaj. Radovi na samim kružnim raskrsnicama biće izvedeni u narednoj fazi.
Foto: Grad Zrenjanin
Vrednost ove investicije, još jedne u nizu većih investicija u putnu infrastrukturu na teritoriji grada Zrenjanina u toku ove godine, iznosi 260 miliona dinara, a finansira je JP “Putevi Srbije”. Planiran rok završetka svih radova je 31. decembar 2022. godine, u skladu s vremenskim prilikama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: