Na petlji Tošin Bunar radovi do sutra: Zatvaraju se vozne trake

Na petlji Tošin Bunar, auto-puta E-75, u smeru ka Beogradu, danas, od 19 časova do sutra do 15 časova, obavljaće se radovi na popravci dilatacija, uz zatvaranje vozne i izlivne saobraćajne trake, najavili su Putevi Srbije.

Izvor: Tanjug

Subota, 03.12.2022.

08:57

Na petlji Tošin Bunar radovi do sutra: Zatvaraju se vozne trake
Foto: CHOKCHAI POOMICHAIYA/Shutterstock

Kako je saopštilo to javno preduzeće,na petlji Novi Banovci - petlja Batajnica - petlja Beograd, u smeru ka glavnom gradu danas od 9 do 15 časova trajaće radovi na geodetskom snimanju. U zoni radova zatvorena vozna i zaustavna, dok se saobraćaj odvija preticajnom saobraćajnom trakom.

Na nadvožnjaku na petlji Vrčin do 30. decembra trajaće radovi na rehabilitaciji, do 17 časova. Za saobraćaj je zatvorena vozna i zaustavna saobraćajna traka u smeru Niš - Beograd.

Takođe, na putu Ribariće – Brnjak (AP Kosovo i Metohija) danas je do 13 časova, na snazi obustava saobraćaja zbog asfalterskih radova i alternativni putni pravac je Raška - Jarinje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: