Preko hiljadu mesta za parkiranje u toku Međunarodnog sajma lova i ribolova

Za vreme održavanja 54. Međunarodnog sajma lova i ribolova, od 28. septembra do 2. oktobra 2022. godine, JKP "Parking servis" organizovaće parkiranje u sledećim ulicama: Ulica Novosadskog sajma, od Drinske do Hajduk Veljkove ulice; plato ispred sajamske hale; na uglu ulica Novosadskog sajma i Hajduk Veljkove; plato između Mičurinove i Hajduk Veljkove ulice; na delu trotoara ispred sajamske hale u Hajduk Veljkovoj ulici; Ulica braće Popović, neparna strana, od Hajduk Veljkove ulice do Ulice Stevana Mokranjca; Ulica Branka Bajića; Mičurinova ulica i Ulica Bogdana Garabantina.

Izvor: RTV

Ponedeljak, 26.09.2022.

09:47

Preko hiljadu mesta za parkiranje u toku Međunarodnog sajma lova i ribolova
Foto: Shutterstock/Nenad Nedomacki

Na ovim lokacijama nalazi se preko 1.000 parking mesta, koja će biti pod naplatom od 8 do 20 časova, po ceni od 250 dinara za ceo dan, prenosi RTV. Uplata parkinga može se izvršiti slanjem SMS-a na broj 8288 i kupovinom parking karte na kiosku. Za stanare u ulicama koje su pod naplatom važe stanarske parking karte.

"Pauk" služba će raditi pojačano, u saradnji sa saobraćajnom policijom, saobraćajnom i komunalnom inspekcijom, kako ne bi dolazilo do saobraćajnih gužvi usled nesavesnog i pogrešnog parkiranja, saopštila je Služba za odnose sa javnošću JKP "Parking servis" Novi Sad.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

14 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: