Crn dim prekrio je pola grada – meštani u strahu

Veliki požar izbio je na teritoriji grada Čačka, naselju poznatom kao Staro Sajmište. Na lice mesta odmah po prijavi upućene su vatrogasno-spasilačke ekipe.

Izvor: RINA

Četvrtak, 18.08.2022.

14:15

Crn dim prekrio je pola grada – meštani u strahu
Foto: RINA

"Nakon što je crn dim prekrio gotovo pola Čačka izbio je plamen, a čule su se i sitne eksplozije. Bili smo uplašeni da vatra me stigne do kuća", rekao je za RINU Marko Ilić koji živi nedaleko od mesta gde je izbio požar.

On dodaje da se ovakve situacije često dešavaju jer sakupljači sekundarnih sirovina ne vode računa i često dolazi do izbijanja vatre.

"Pitanje je samo vremena kada će biti žrtava. Nedaleko od tog mesta nalazi se i benzinska stanica. Ovaj poslednji požar bio je najveći do sada. Bez pardona na ovaj način potencijalno ugrožavaju svoje, ali i život drugih", istakao je Čačanin.

Brzom i efikasnom intervencijom vatrogasno-spasilačke jedinice iz ovog grada, vatra na Starom sajmištu je lokalizovana i stavljena pod kontrolu. U ovom požaru nije bilo nastradalih i teže povređenih lica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: