Zemun: Kej oslobođenja, Njegoševa i Borčanska danas bez vode

Potrošači u Ulici Kej oslobođenja, od Karamatine do kraja, Borčanskoj i Njegoševoj ulici, od Fruškogorske do Keja oslobođenja, danas će od devet sati do ponoći biti bez vode, zbog radova na vodovodnoj mreži u opštini Zemun.

Izvor: B92

Četvrtak, 11.08.2022.

07:46

Zemun: Kej oslobođenja, Njegoševa i Borčanska danas bez vode
Ilustracija: Shutterstock/Andrey_Kuzmin

Danas od 8 do 18 sati vodu neće imati ni potrošači u Ulici Milije Stanojlovića, od broja 30 do kraja ulice, u naselju Umka zbog radova "EPS Distribucije" Beograd na opštini Čukarica i prekida u snabdevanju električnom energijom objekta beogradskog vodovodnog sistema.

Kako je saopšteno iz JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđena je auto-cisterna.

Iz ovog preduzeća apel potrošačima da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: