Drama kod Čačka: Pukla cev, preti opasnost od izlivanja velike količine gasa – blokirane ulice FOTO

Na benzinskoj pumpi u selu Trbušani kod Čačka došlo je do havarije, kada je, kako se pretpostavlja, pukla plinska cev i preti opasnost od izlivanja gasa.

Izvor: Beta

Sreda, 10.08.2022.

18:12

Drama kod Čačka: Pukla cev, preti opasnost od izlivanja velike količine gasa – blokirane ulice FOTO
Foto: RINA

Na lice mesta odmah su upućene policijske ekipe koje su blokirale glavnu i okolne saobraćajnice, piše RINA.

"Samo se odjednom pred nama stvorila policija i rekli da nam je prolaz zabranjen. Nama je kuća u blizini i strahujemo za svoju bezbednost, svuda ispred oseća se miris gasa. Plašimo se da nešto ne eksplodira", kaže za RINU jedan od meštana sela Trbušani.

Cisterna sa koje se vršilo pretakanje gasa je u belom dimu, što dodatno plaši stanovnike. Na teren je upućen i veliki broj vatrogasnih ekipa koji pokušavaju da saniraju kvar na cisterni i spreče dodatno izlivanje gasa.

MUP: Curenje zaustavljeno

Foto: RINA
U Čačku, curenje gasa iz auto-cisterne na jednoj benzinskoj pumpi je zastavljeno u 17.47, rečeno je agenciji Beta u Ministarstvu unutrašnjih poslova (MUP) u Beogradu.

Bilo je angažovano osam vatrogasaca sa četiri vozila koji su i dalje na terenu, dodali su.

Do curenja gasa je došlo na benzinskoj pumpi u prigradskom naselju Trbušani.
Foto: RINA

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: