Provalnik kroz prozor upao u vrtić u centru Čačka

Roditelji koji su ovog jutra doveli decu u vrtić "Poletarac" u centru Čačka, ispred ove ustanove zatekli su policiju koja vrši uviđaj, jer je tokom noći u prostorije ove ustanove upao muškarac, kako se pretpostavlja u nameri da izvrši pljačku objekta.

Izvor: RINA

Ponedeljak, 08.08.2022.

12:24

Provalnik kroz prozor upao u vrtić u centru Čačka
Foto: RINA

"Vinovnik je ušao nasilno kroz prozor na objektu. Posle par sekundi oglasio se alarm, koji je on nakon provale pokušao da ugasi tako što je počupao kablove, ali nije uspeo u svojoj nameri i pobegao je sa lica mesta. Iz vrtića ništa nije odneto, jer je boravio samo u hodniku", potvrdila je za RINU Suzana Simeunović direktorka PU "Moje detinjstvo".

Ona dodaje da prema otiscima koji su uzeti na licu mesta utvrđeno da se radi o licu koje je već poznato policiji. Njegov upad u prostorije vrtića zabeležen je video nadzor, a vinovnik ove provale brzo je uhvaćen.

Posledice ovog incidenta su brzo sanirane, a deca su nakon završenog uviđaja u vrtiću brzo vraćena na svoje redovne aktivnosti.

"Za vreme uviđaja sva deca koja su stigla u našu ustanovu, prebačena su u vrtić Mali Kapetan, kasnije su vraćena u "Poletarac". Ovo je prvi slučaj provale u naše ustanove od kada je postavljen video nadzor. Ranije su se provale dešavale u vrtiću na čačanskom Keju i Atenici", naglasila je Simeunović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Podeli: