Zemunci pažnja: Do 22 sata rok da sklonite vozila sa platoa ispred "Pinkija"

Iz JKP Parking servis apeluju na vozače da izmeste svoja vozila sa platoa Sportskog centra "Pinki" u Zemunu najkasnije do 22 sata zbog početka radova na izgradnji podzemne garaže.

Izvor: Tanjug

Subota, 06.08.2022.

09:16

Zemunci pažnja: Do 22 sata rok da sklonite vozila sa platoa ispred
Foto: Shutterstock/Marija Vujosevic

Pre početka radova radnici Parking servisa će tokom vikenda na vozila parkirana ispred Hale "Pinki" postavljati flajere sa obaveštenjem o početku radova, kako bi vozači blagovremeno mogli da izmeste svoje automobile sa platoa.

Vozila koja u nedelju posle 22 časa ostanu parkirana na platou Sportskog centra "Pinki" biće preneta dizalicama Parking servisa na slobodno parking mesto.

Vozači mogu dobiti informaciju o lokaciji prenetog vozila na broj telefona 011/3035-400, navedeno je u saopštenju tog preduzeća.

Nova podzemna garaža "Pinki" biće izgrađena na površini od 5.407 kvadratnih metara i imaće jednu podzemnu etažu sa 150 parking mesta.

Plato iznad garaže biće kompletno uređen delom kao zelena površina, a delom kao prostor za pešake.

Predviđeno je da radovi na izgradnji garaže traju godinu i po dana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: