Pukla guma na auto-putu i nastao haos: Vozač automobila prvo udario u zid pa završio na sredini kolovoza FOTO

Na auto-putu Miloš Veliki u smeru ka Čačku tokom popodnevnih sati došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj je učestvovalo jedno putničko vozilo.

Izvor: RINA

Petak, 29.07.2022.

18:33

Pukla guma na auto-putu i nastao haos: Vozač automobila prvo udario u zid pa završio na sredini kolovoza FOTO
Foto: RINA

"Na automobilu u pokretu je iznenada pukla guma. Vozač je izgubio kontrolu i udario u zid, a zatim se od velike siline udara odbio na put. Sva sreća pa tada nije bilo drugih učesnika u saobraćaju na kolovozu. Dvoje lica je povređeno u ovom udesu i kolima Hitne pomoći prebačeni su u Opštu bolnicu u Čačku", kaže za RINU jedan od očevidaca.

Usled ove nezgode na auto-putu Miloš Veliki u smeru ka Čačku su zauzete vozna i preticajna traka, a saobraćaj se odvija zaustavnom trakom.

Ovo je drugi udes koji se na ovoj deonici dogodio i poslednja 24 sata, jer je sinoć došlo do još jedne saobrćajne nezgode kada je vozilo marke "seat" sletelo sa puta.

U tom udesu teže je povređeno troje lica, ali njihovo zdravstveno stanje sada je stabilno.
Foto: Rina

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: