Gradske službe u Novom Sadu uklanjaju slova Z

Brojna slova "Z" ispisana farbom na Varadinskom mostu i okolini, odnosno na trasi koja vodi ka Petrovaradinskoj tvrđavi gde počinje Egzit festival, gradske službe su tokom poslepodneva počele da uklanjaju, javlja portal 021.

Izvor: Tanjug

Sreda, 06.07.2022.

18:42

Gradske službe u Novom Sadu uklanjaju slova Z
EPA-EFE/ROMAN PILIPEY

Slova "Z" ispisana u Starom gradu, duž Keja žrtava Racije i Beogradskog keja, kao i na delu Bulevara Mihajla Pupina, ulica Sonje Marinković, Vojvode Mišića, Maksima Gorkog, Trga Neznanog junaka, na brojnim institucijama, pa i vrtićima.

Kako prenosi 021. gradske službe prefarbavaju slova i pretvaraju ih u kvadrate.

Kako javlja reporter 021.rs sa terena, slova su u velikom broju ispisana u Starom gradu, duž Keja žrtava Racije i Beogradskog keja, kao i na delu Bulevara Mihajla Pupina, ulicama Sonje Marinković, Vojvode Mišića, Maksima Gorkog, Trgu Neznanog junaka...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

16 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

23 h

Podeli: