Džip interventne jedinice sleteo sa puta i završio u kanalu u Preljini FOTO

Na magistralnom putu Čačak - Kraljevo u blizini mesta Preljina došlo je do teže saobraćajne nezgode kada su se oko 22 sata sudarili jedno putničko i jedno policijsko vozilo.

Izvor: RINA

Utorak, 05.07.2022.

07:20

Džip interventne jedinice sleteo sa puta i završio u kanalu u Preljini FOTO
Foto: RINA

"Vozač interventne jedinice tokom odlaska na intervenciju pokušao je da pretekne automobil koji se kretao ispred njih. Međutim, to vozilo je naglo skrenulo levo ne obazirući se na policijski džip koji je bio u preticanju. Došlo je do kontakta ova dva vozila, a policijski službenik je da bi izbegao veću katastrofu, takođe naglo skrenuo i tada je sleteo u kanal pored puta", kaže jedan od očevidaca.

Prema prvim informacijama sa terena, u ovom udesu na svu sreću, nema teže povređenih lica. Tri žene koje su se nalazile u putničkom vozilu zadobile su lakše povrede, a nakon opservacije u čačanskoj bolnici otpuštene su kući. Saobraćaj se tokom izvršenja uviđaja odvija usporeno.

Ovo je drugi saobraćajni incident na putevima oko Čačka, nažalost prvi je bio sa tragičnim ishodom, jer je muškarac kog je udario autobus dok je pretrčavao ulicu izgubio život, piše Rina.
Foto: RINA
Foto: RINA

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

14 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: