Pecaroši, plivači i ljubitelji prirode željno iščekuju – uskoro počinje kupališna sezona na Lidu

Gradska opština Zemun i Turistička organizacija Zemun 2. jula tradicionalno otvaraju kupališnu sezonu na plaži Lido, koja će građanima biti na raspolaganju svakoga dana od 9 do 19 časova, sve do 1. septembra 2022. godine.

Izvor: B92.net

Ponedeljak, 27.06.2022.

14:20

Pecaroši, plivači i ljubitelji prirode željno iščekuju – uskoro počinje kupališna sezona na Lidu
Foto: Opština Zemun

Za bezbednost građana brinu čuvarske i spasilačke ekipe, kao i dežurna medicinska služba.

Rečna flotila kopnene vojske Srbije sa svojim pontonjerskim jedinicama postavila je pontonski most od Zemunskog keja do plaže Lido dužine od 330 do 360 metara u zavisnosti od vodostaja. Širina pontonskog mosta koju koriste pešaci i vozila komunalnih službi je 215 santimetra.

U saradnji sa nadležnim institucijama obezbeđeni su svi uslovi za prijatan boravak na ''zemunskom moru'', uređena je plaža i tereni za sportove na pesku, pijaća voda i tuševi.

Za sve posetioce i ljubitelje Lida prelazak preko pontonskog mosta je besplatan.
Foto: Opština Zemun

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

16 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: