Kolima bežao od policije: Pritom povredio tri osobe, jednu teško

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, brzom i efikasnom akcijom, uhapsili su N. J. (37), vozača "fijat stila", koji je na Voždovcu bežeći od policije povredio tri osobe i oštetio tri vozila, saopštila je danas PU Beograd.

Izvor: Tanjug

Nedelja, 26.06.2022.

13:27

Kolima bežao od policije: Pritom povredio tri osobe, jednu teško
Ilustracija: Shutterstock/Radovan Vujovic

Policijski službenici su juče oko 14.30 sati, na raskrsnici Ulica kralja Vladimira i Vitanovačke, pokušali da zaustave automobil „fijat stilo“ kojim je upravljao N. J.

On se oglušio na znak policije da stane i pri pokušaju da pobegne prvo udario u jedan putnički automobil, potom, na auto-putu kroz Beograd i u policijsko vozilo kojim su pokušali da ga zaustave.

Zatim je nastavio da vozi i na Autokomandi oborio 27.godišnjeg motociklistu, koji je, tom priliko teško povređen, a nakon toga, u Nebojšinoj ulici udario je u parkirano vozilo, gde ga je policija savladala i uhapsila.

Vozač je pružao otpor tokom hapšenja i tom prilikom su lakše povređena dvojica policijskih službenika.

Osumnjičenom N. J. je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio dva krivična dela sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje, biti priveden nadležnom tužilaštvu, a protiv njega će biti podneta i krivična prijava za teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja po skraćenom postupku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

18 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: