Pao grad veličine oraha: Jako olujno nevreme opustošilo okolinu Čačka

Jako nevreme praćeno intenzivnim gradom u popodnevnim časovima pogodilo je okolinu Čačka. U naseljima Trbušani, Atenica, Ljubić padao je grad veličine oraha na pojednim mestima koji je naneo štetu najviše poljoprivrednim usevima.

Izvor: B92

Utorak, 21.06.2022.

17:41

Pao grad veličine oraha: Jako olujno nevreme opustošilo okolinu Čačka
Foto: RINA

"Nevreme je samo odjednom počelo, sve se zacrnelo kao da je neko struju isključio. Ofanziva je trajala više od pola sata, počelo je da puca sa svih strana, nismo imali vremena ni da se sakrijemo. Svi koji imamo svoje bašte, vrtanjake i cveće, ostali smo bez toga, jer je ovo nevreme bilo nemilosrdno, na svu sreću kasnije se taj grad pretvorio u sitnu kišu koja će natopiti žednu i ono što je ostalo", kazao je za RINU Miloš Raković iz Trbušana.

Jak grad nije zaobišao ni centra grada ma Moravi, kao ni sela na Kablaru gde je pričinjena takođe veća materijalna šteta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: