Delovi ove tri beogradske opštine bez vode - skoro ceo dan

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži pojedini delovi tri beogradske opštine danas neće danas vodu ceo dan.

Izvor: Blic

Petak, 27.05.2022.

10:40

Delovi ove tri beogradske opštine bez vode - skoro ceo dan
Foto: Maridav/Shutterstock

JKP "Vodovod i kanalizacija" moli potrošače da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe. Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su auto-cisterne, prenosi Blic.

Na opštini Vračar, od 08.30 do 18.00 sati, bez vode će ostati potrošači u sledećim ulicama: Rudnička, Bokeljska, Bulevar oslobođenja (od Bokeljske do Rudničke), Nebojšina (od Južnog bulevara do Hadži Melentijeve), Braničevska (od Nebojšine do Hadži Melentijeve), Hadži Melentijeva (od Nebojšine do Braničevske) i Lamartinova (od Nebojšine do Braničevske).

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Zvezdara, od 08.00 do 24.00 sata, bez vode će ostati potrošači u sledećim ulicama: Bosanska, Hazarska, Miloša Matijevića, Mare Taborske, Saračka, Momačka, Devojačka, Jerusalimska, Stiška, Slobodana Lale Berberskog, Istočno selište i okolnim.

Zbog stavljanja u funkciju novopoloženog cevovoda na opštini Rakovica, od 08.00 do 24.00 sata, bez vode će ostati potrošači u sledećim ulicama: Jagodinska, Đuje i Dragoljuba i Gočka (od Milorada Draškovića do Tuzlanske).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: