Vučić: "Gradimo ono što niko nije - kanalizaciju na levoj obali Dunava"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u Beogradu izjavio je danas da se u Beogradu sada grade projekti koji niko nije realizovao u prethodnim decenijama, kao što su završetak obilaznice oko Beograda i pravljanje kanalizacije za naselja na levoj obali Dunava.

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 26.05.2022.

12:31

Vučić:
Foto: TANJUG/ DRAGAN KUJUNDZIC/ nr

Vučić je, na pitanje novinara da li će završetkom obilaznice oko Beograda Beograd uvrstiti u zelenu agendu savremenih metropola, rekao da mora za to još mnogo toga da se uradi, kao i da je tu i izgradnja kanalizacije za Koteže, Borču, Ovču..

Istakao je da je sadašnja vlast prvi put obećala i krenula u izgradnju kanalizacione mreže na levoj obali Dunava.

"To možda nisu ključne stvari za centar grada, ali na levoj obali Dunava ima više od 100.000 ljudi za koje je to presudno", naveo je Vučić.

Naravno da je uspeh kada izgradite nešto što niko nije počeo da gradi decenijama i zato verujem da je naš posao da guramo stvari brže i jače i borimo se kako bi bili još uspešniji, poručio je Vučić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

18 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: