Jedna osoba primljena na kovid odeljenja čačanske bolnice: Virus potvrđen kod još 14 osoba u Moravičkom okrugu

Na svim kovid odeljenjima Opšte bonice u Čačku trenutno je hospitalizovan jedan pacijent.

Izvor: RINA

Utorak, 24.05.2022.

15:00

Jedna osoba primljena na kovid odeljenja čačanske bolnice: Virus potvrđen kod još 14 osoba u Moravičkom okrugu
Foto: RINA

U respiratornom centru nema pacijenata, takođe nema ni bolesnika priključenih na respirator.

U protekla 24 časa evidentiran je jedan prijem na bolničko lečenje, dok otpusta nije bilo. U prijemno – trijažnoj ambulanti Opšte bolnice Čačak, sa simptomima i znacima kovid infekcije bila su 2 pregleda od kojih su oba prva, dok je u Kovid ambulanti Doma zdravlja Čačak, sa simptomima i znacima kovid infekcije obavljen 21 prvi i 22 druga pregleda.

Od 118 uzorka iz Čačka pozitivnih je 7, iz Gornjeg Milanovca od 37 uzoraka pozitivnih je 2, iz Lučana od 12 uzoraka pozitivnih je nema i iz Ivanjice od 27 uzoraka pozitivnih je 5. Ukupno 14 pozitivnih od 194 uzorka, piše Rina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

14 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

22 h

Podeli: