Fajnal-for poremetio cene u Beogradu: Stanovi skuplji nego za doček Nove godine

Fajnal-for u Beogradu izazvao je mnoga poskupljenja među kojima su i prenoćišta.

Izvor: B92.net

Sreda, 18.05.2022.

12:30

Fajnal-for poremetio cene u Beogradu: Stanovi skuplji nego za doček Nove godine
Foto: Depositphotos/Berka777

"Cene su čak i veće nego za doček Nove godine", rekao je domaćin Airbnb-a.

U nekim posebnim slučajevima, jedno noćenje za standardnu subotu uveče u poređenju sa vikendom Fajnal-fora moglo bi da poraste sa 88 na 647 evra.

U većini slučajeva, cene rastu 4-7 puta.

Većina hotela nudi poslednje slobodne sobe za ovu nedelju. Štaviše, predstojeći Fajnal-for Evrolige u Beogradu uticao je na plej-of ABA lige na način koji niko nije očekivao.

Samo cene nisu jedini problem za timove ABA lige – jednostavno nema fizičkih soba ili hotela u kojima bi gostujući timovi mogli da odsednu.

To je uglavnom zato što je ceo Beograd prepun predstavnika Evrolige i navijača koji su došli na najveći događaj evropske košarkaške sezone.

Budućnost Podgorica i Cedevita Olimpija iz Ljubljane iznudili su treću utakmicu ABA lige protiv Partizana i Crvene zvezde u najboljoj od tri serije.

Očekuje se da će se ove "pobedi ili umri" utakmice igrati nakon Fajnal fora Evrolige.

Prema izvorima, Partizan bi u nedelju trebalo da ugosti podgoričku Budućnost, a Crvena zvezda u ponedeljak Cedevitu Olimpiju iz Ljubljane.

Beograd će ove nedelje biti obojen u crveno. Prema rečima Giorgosa Kirijakidisa, Olimpijakos Pirej bi mogao da vidi do 10.000 – ili čak više – svojih navijača kako navija za njih u Štark areni, gde će dozvoljeni kapacitet biti oko 15.500, prenosi BasketNjuz.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusi pogodili francusku Legiju stranaca?

Ruske oružane snage su pogodile lokaciju francuskih plaćenika u Slavjansku, koju kontrolišu Oružane snage Ukrajine, rekao je za RIA Novosti koordinator Nikolajevskog okruga Sergej Lebedev, pozivajući se na kolege.

9:52

15.4.2024.

1 d

Podeli: