Tragedija u Čačku: Izvodio visinske radove od Norveške do Afrike, nastradao u rodnom gradu

Branko Slavković (35) koji je juče poginuo prilikom pada sa zgrade u Ulici Svetozara Markovića u Čačku bio je veoma iskusan izvođač visinskih radova.

Izvor: B92

Četvrtak, 12.05.2022.

10:50

Tragedija u Čačku: Izvodio visinske radove od Norveške do Afrike, nastradao u rodnom gradu
Foto: RINA

On se bavio alpinizmom, bio je član kluba Armadilo i vrhunski profesionalac kada je u pitanju izvođenje visinskih radova.

"Radio je svuda, od Norveške do Afrike, i dogodio mu se taj trenutak nepažnje, šta li, baš u Čačku. Bio je stvarno vrhunski profesionalac u svom poslu. Još ne mogu da poverujem da je nastradao. Za nekoliko dana je trebalo da pravi prvi rođendan ćerci, ima sina od četiri godine. Tuga… " rekao je jedan njegov prijatelj, piše Morava info.

Branko je poginuo u sredu u popodnevnim satima kada je pao sa zgrade u Ulici Svetozara Markovića, ispred ulaza 75, gde je popravljao krov.

Nastradao je na licu mesta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: