Stigao gas

Predsednik opštine Šid Zoran Semenović, ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Branislav Nedimović i generalni direktor JP Srbijagas Dušan Bajatović, svečanim presecanjem vrpce, pustili su u rad distributivnu gasnu mrežu u glavnoj merno-regulatornoj stanici u Šidu.

Izvor: B92.net

Nedelja, 06.03.2022.

16:31

Stigao gas
Ilustracija: Dmitry Naumov/Shutterstock

"Ovo je veliki dan za našu opštinu, za sve građane koji su strpljivo čekali da dobiju mogućnost da svoja domaćinstva obezbede ovim energentom. Ovo je, takođe, vest od izuzetnog značaja za sve investitore koji svoje pogone podižu u našoj opštini i one koji planiraju da investiraju u opštinu Šid", rekao je predsednik opštine Šid, Zoran Semenović, navodi se u zvaničnom saopštenju.

Kako se dodaje, projekat gasifikacije opštine Šid realizovan je zahvaljujući zalaganju predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića i Vlade Republike Srbije, a obuhvatio je izgradnju više od 300 kilometara gasne mreže, dve glavne merno-regulacione stanice i devet merno-regulacionih stanica široke potrošnje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: