Dve linije menjaju trase

U skladu sa rešenjem novosadske uprave za saobraćaj i puteve, 23. januara od 7 do 16 časova privremeno se menja trasa autobuskih linija broj 11A i 11B, a zbog održavanja komemoracije žrtvama Novosadske racije

Izvor: B92

Subota, 22.01.2022.

16:42

Dve linije menjaju trase
Ilustracija: Depositphotos, milangucci

Autobusi na navedenim linijama saobraćaće na sledeći način:

Linija 11A – Ž. stanica – Bolnica – Liman – Ž. stanica: Postojećom trasom iz Stražilovske ulice nastavljaju Ulicom Žarka Zrenjanina, skreću desno na Bulevar Mihajla Pupina, zatim desno Trgom neznanog junaka do Keja žrtava racije i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja;

Linija 11B – Ž. stanica – Liman – Bolnica – Ž. stanica: Postojećom trasom sa Beogradskog keja skreću desno na Trg neznanog junaka, pa desno na Bulevar Mihajla Pupina, zatim levo u Ulicu Žarka Zrenjanina do Stražilovske ulice i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

Na izmenjenom delu trase navedenih autobuskih linija koristiće se postojeća stajališta drugih linija, piše NS Uživo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

23 h

Podeli: