Inspekcija zatvorila gradilište u Glamočkoj ulici

Građevinski inspektor Sekretarijata za inspekcijske poslove izvršio je u toku današnjeg dana kontrolni nadzor nad izvođenjem građevinskih radova u ulici Glamočka br. 15A u Beogradu.

Izvor: B92.net

Subota, 27.11.2021.

14:35

Inspekcija zatvorila gradilište u Glamočkoj ulici
Ilustracija: Depositphotos, nenovbrothers

Utvrđeno je da investitor poseduje rešenje gradske opštine Zvezdara kojim se odobrava izvođenje radova na rekonstrukciji postojećeg objekta, ali ne i Potvrdu o prijavi radova. Na osnovu utvrđenog inspekcija Sekretarijata za inspekcijske poslove zatvorila je gradilište na pomenutoj lokaciji.

Podsećanja radi, investitoru je ostavljen poziv da u ponedeljak 29.11.2021. godine pristupi u službene prostorije građevinske inspekcije sa tehničkom dokumentacijom na osnovu koje je izdato rešenje o rekonstrukciji gradske opštine Zvezdara, prenosi Beoinfo.

Inspektori Sekretarijata za inspekcijske poslove će nastaviti da vrše dalji nadzor predmetnog gradilišta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

16 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

23 h

Podeli: